مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

تست ترياك از مهم‌ترين و شايع‌تر ين تست‌هاي قبل ازدواج و استخدام در مراكز عمومي است. ترياك يكي از قديمي‌ترين و ارزان‌ترين مواد مخدري است كه عمدتاً توسط افراد مصرف مي‌شود. اصلي ترين ماده شيميايي كه در ترياك وجود دارد مورفين است و 11 تا 16 درصد ترياك را ماده مورفين تشكيل مي‌دهد. مصرف طولاني مدت اين ماده منجر به ايجاد مقاومت در بدن و در نتيجه اعتياد مي‌شود. از آنجايي كه مصرف ترياك در جامعه شيوع نسبتاً بالايي دارد، بسياري افراد براي انجام فعاليت‌هايي نظيير ازدواج، استخدام و… نياز به انجام تست عدم اعتياد دارند. اگر نياز به دانستن اطلاعات بيشتري در ارتباط با تست ترياك داريد، به شما پيشنهاد مي‌كنيم كه تا انتهاي اين مقاله همراه ما باشيد. در ادامه مقاله به بررسي كامل راه‌هاي ترك ترياك مي‌پردازيم. براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد انواع مواد اعتياد آور كليك كنيد.

منبع: تست ترياك

تست ترياك

ماده اصلي ترياك مورفين است كه خاصيت تسكين دهي دارد. اين ماده در تمام آزمايش‌ها و تست‌هاي اعتياد قابل تشخيص است. به طور كلي آزمايش تشخيص اعتياد چه ماده ترياك باشد يا هر ماده ديگري بايد توسط يك پزشك يا متخصصين بهداشت روان انجام شود. در سال‌هاي اخير علاوه بر روش‌هاي سنتي تشخيص مواد، ارزيابي‌هاي رواني هم انجام مي‌شود. در نتيجه يك تشخيص كامل براي تست اعتياد كه مي‌تواند اعتياد به ترياك باشد يا ماده ديگر، توسط چندين متخصص از جمله پزشك، روان‌پزشك و يا روان‌شناس انجام مي‌شود. براي آشنايي با علائم اعتياد به ترياك كليك كنيد.

 

تفاوت تست ترياك با ساير تست‌هاي اعتياد

اولين نكته‌اي كه ممكن است به ذهن شما خطور كند اين است كه آيا تفاوتي بين تست ترياك و ساير مواد مخدر وجود دارد يا خير؟ در پاسخ بايد گفت به دليل وجود ميزان نسبتاً بالاي ماده مورفين در ترياك تمام آزمايش‌هايي كه براي تشخيص مورفين به كار مي‌روند قابليت تشخيص ترياك را هم دارند. در واقع تمام مواد هم خانواده ترياك مانند شيره، هرويين، كراك، مورفين و حتي كدئين را مي‌توان به يك صورت تشخيص داد. درحالي كه براي تشخيص ساير مواد مخدر مانند آمفتامين‌ها، شيشه، حشيش، گل و… آزمايشات متفاوتي نسبت به ترياك و مواد هم خانواده آن انجام مي‌شود.

بيشتر بخوانيد : اعتياد چيست

تست ترياك چه چيزي را مي‌سنجد؟

ترياك يكي از قديمي‌ترين انواع مخدرها است. آنچه در ترياك و تمام مشتقات آن باعث احساس آرامش و لذت مي‌شود ماده‌اي به نام مورفين است. به همين خاطر تقريباً تمامي تست‌هاي ترياك وجود مورفين را در بدن بررسي مي‌كنند. در نتيجه با استفاده از اين تست شما مي‌توانيد علاوه بر خود ترياك، اعتياد به مخدرهايي مثل شيره، هروئين، كراك و ساير مشتقات ترياك را نيز بررسي كنيد. به‌طوركلي مي‌توانيم بگوييم كه شما اگر از هر نوع تست اعتيادي استفاده كنيد اعتياد به ترياك را تشخيص خواهد داد. اما اين قانون براي ساير مواد مخدر صدق نمي‌كند. شما براي تشخيص اعتياد به آمفتامين‌هايي مثل شيشه بايد از تست‌هاي خاصي استفاده كنيد.

انواع تست مصرف ترياك

قديمي‌ترين و شايع‌ترين روش‌هايي كه براي تست ترياك استفاده مي‌شود از راه آزمايش خون و ادرار است. همچنين جديدا روش‌هايي به وجود آمده كه نسبت به آزمايش خون و ادرار شيوع كمتري دارد اما در شرايط خاصي از اين روش‌ استفاده مي‌شود كه عبارت‌اند از آزمايش بزاق، عرق و آزمايش نمونه مو. با اين حال با توجه به اين كه پاسخ تست آزمايش خون و بزاق به دليل اينكه تنها پس از چند ساعت مصرف ترياك اعتبار دارند، معمولاً كمتر استفاده مي‌شوند. براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد ترك اعتياد به ترياك كليك كنيد.

از آنجايي كه اثر مصرف ترياك تا چند روز در ادرار باقي مي‌ماند معمول‌ترين تست تشخيص اعتياد، استفاده از نمونه ادرار است. مواد هم خانواده ترياك مانند هرويين، مورفين و متادون معمولا 2 تا 10 روز در ادرار قابل تشخص هستند. با اين حال دقت آزمايش هميشه به صورت 100 درصد صحيح نيست. دقيق ترين روش تست ترياك استفاده از نمونه مو است، اما با توجه به گران بودن اين تست، كمتر مورد استفاده قرار مي‌گيرد. براي آشنايي با ساير انواع تست اعتياد كليك كنيد.

بررسي نمونه ادرار

متداول‌ترين روش براي تست اعتياد به ترياك بررسي نمونه ادرار است. تست ترياك از طريق نمونه ادرار موادي كه پس از تجزيه ترياك از بدن دفع مي‌شوند را مورد بررسي قرار مي‌دهد. اين آزمايش معمولاً توسط تست‌هاي نواري يا كروماتوگرافي انجام مي‌شود؛ و به خاطر سرعت بالايي كه در جواب‌دهي دارد و هزينه نسبتاً پايين بيشتر از ساير روش‌ها مورداستفاده قرار مي‌گيرد. باتوجه‌به عواملي مانند ميزان مصرف، مدت مصرف، وزن و … تست ادرار قادر است استفاده از ترياك را در 2 تا 6 روز گذشته نشان بدهد.

آزمايش خون

يكي ديگر از روش‌هاي تست ترياك آزمايش خون است. اين روش نسبت به بررسي نمونه ادرار، زمان و هزينه بيشتري مي‌برد. به‌علاوه با استفاده از آزمايش خون، مصرف مواد را حداكثر تا 3 روز پس از استفاده مي‌توانيم رديابي كنيم. به همين خاطر اگرچه آزمايش خون نسبت به ادرار دقت بيشتري دارد بااين‌حال كمتر مورداستفاده قرار مي‌گيرد.

بررسي نمونه مو

اگر به دنبال يك روش قطعي براي تشخيص اعتياد به ترياك هستيد بهتر است از نمونه مو استفاده كنيد. در اين روش شما مي‌توانيد استفاده از ترياك را حتي تا 6 ماه قبل مورد بررسي قرار دهيد. به‌علاوه متخصصين معتقدند كه بررسي نمونه مو دقت بسيار بالايي دارد. بااين‌حال به اين خاطر كه اين روش نياز به تجهيزات مخصوصي داشته و استفاده از آن هزينه بالايي دارد معمولاً كمتر مورداستفاده قرار مي‌گيرد.

نحوه منفي شدن تست اعتياد به ترياك

باتوجه به نقش كليدي اعتياد در سلامت جسم و روان، شايد اولين فكري كه به ذهن بسياري از افراد معتاد خطور مي‌كند منفي كردن پاسخ تست اعتياد است. منفي كردن پاسخ تست ترياك و به طور كلي هر ماده مخدري به راحتي و سادگي قابل انجام نيست. يكي از شايع‌ترين روش‌هايي كه برخي افراد از آن استفاده مي‌كنند قطع مصرف ماده مخدر در يك دوره چند روزه است. همانطور كه گفته شد مواد هم خانواده ترياك به طور ميانگين 2 تا 10 روز در بدن باقي مي‌مانند.

با اين حال مهم‌ترين عاملي كه براي ماندگاري مواد در بدن وجود دارد، ميزان مصرف ماده ترياك است. به عنوان مثال ممكن است براي شخصي كه به صورت تفنني مصرف مي‌كند سه روز و براي شخصي كه ساليان سال اعتياد داشته اين عدد به 10 روز برسد. پس يكي از روش‌هاي منفي كردن پاسخ تست ترياك كه به راحتي هم امكان پذير نيست، عدم مصرف موقت ماده مخدر ترياك است.

بهترين راه براي منفي كردن پاسخ تست اعتياد بيرون ريختن اين مواد از بدن است، اما همانطور كه مي‌دانيد انجام اين كار به سادگي و راحتي قابل انجام نيست. با اين‌حال روش‌هايي وجود دارد كه مي‌تواند در اين امر موثر واقع شوند كه مي‌توان به موارد زير اشاره كرد:

1. نوشيدن زياد آب و رقيق كردن نمونه آزمايش

2. مصرف داروهاي جايگزين

3. ورزش كردن

4. تعويض نمونه آزمايش

5. تغيير PH نمونه ( به وسيله افزودن موادي مانند بزاق، مني، اشك، آبليمو، ناخن، خون و يا ساير مواردي كه PH خون را تغيير مي‌دهد)

 

آيا مصرف دارو هاي ديگر مي تواند نتيجه تست اعتياد به ترياك را مثبت كند

به طور كلي مي توان گفت بله اين احتمال وجود دارد. برخي از دارو هاي مسكن و همچنين دارو هاي كدئين دار در نتيجه تست اعتياد به ترياك تاثير دارد. پس اگر تحت نظر پزشك در حال مصرف داروي خاصي هستيد بهتر است با پزشكان قبل از انجام تست اعتياد به ترياك مشورت كنيد.

بيشتر بخوانيد : ترك اعتياد

نتيجه مثبت تست ترياك و برخورد اطرافيان

يكي از مهم‌ترين سؤالاتي كه براي خانواده‌ها پيش مي‌آيد راجع به برخورد با فرد معتاد است. وقتي تست اعتياد يك نفر مثبت شد بايد با او چطور برخورد كنيم؟ در بيشتر مواقع اين موضوع آن‌قدر ذهن شما را به هم مي‌ريزد كه احتمالاً دست به رفتارهاي پرخاشگرانه بر عليه فرد مي‌زنيد. اما به خاطر داشته باشيد كه اين رفتار شما تنها باعث مي‌شود كه بيمار بيشتر و بيشتر به سراغ استفاده از مخدرها برود. تحقيقات نشان داده كه هرچقدر برخورد شما با بيمار معتاد حمايتي‌تر باشد احتمال ترك كردن اعتياد نيز بيشتر خواهد بود.

تست ترياك و اهميت مشاوره

اعتياد يكي از بزرگ‌ترين مشكلاتي است كه مي‌تواند براي يك فرد يا خانواده پيش بيايد. اين بيماري پيامدهاي منفي اجتماعي، خانوادگي و مالي بسياري را به همراه دارد. بااين‌حال همان‌طور كه ديديد راه‌هايي براي منفي كردن تست اعتياد وجود دارد. به همين خاطر است كه متخصصين معتقدند بهترين راه مبارزه با اعتياد كمك‌گرفتن از مشاورين است. مشاورين در زمينه اعتياد مي‌توانند از راه‌هاي زير به شما كمك كنند. براي دريافت مشاوره ترك اعتياد كليك كنيد.

پيشگيري

اولين و بهترين راه اين است كه شما پيشگيري از درگيري با اعتياد را آموزش ببينيد. مشاورين با آگاهي دادن راجع به مخدرهاي مختلف و همين‌طور آموزش مهارت‌هايي مثل مديريت هيجان يا قدرت نه گفتن، به شما كمك مي‌كنند تا از درگيرشدن با اعتياد پيشگيري كنيد.

شناسايي نشانه‌هاي اعتياد به ترياك

ديديد كه راه‌هاي مختلفي براي منفي كردن تست اعتياد وجود دارد. در چنين شرايطي چطور مي‌توانيم اعتياد به ترياك را در فرد شناسايي كنيم؟ يكي از بهترين روش‌ها در اين زمان كمك‌گرفتن از مشاور متخصص است. اعتياد به ترياك نشانه‌هايي را در رفتار فرد از خودش باقي مي‌گذارد. روان‌شناسان با بررسي اين ويژگي‌ها مي‌توانند استفاده از ترياك را در فرد شناسايي كنند.

بيشتر بخوانيد : ترك اعتياد در خانه

مثبت شدن تست ترياك و روش‌هاي درماني

جلسات روان‌شناسي يا بازپروري يكي از مهم‌ترين بخش‌هاي درمان اعتياد هستند. در اين جلسات به بيمار كمك مي‌شود كه در مقابل وسوسه استفاده از ترياك مقاومت كند.

خانواده‌درماني

يكي از كارهاي مشاورين اين است كه با خانواده بيماران درگير با اعتياد صحبت مي‌كنند. آنها جلسات آموزشي راجع به نحوه برقراري ارتباط با بيمار را براي خانواده‌ها برگزار مي‌كنند. اين كار مي‌تواند شرايط روحي خانواده و همين‌طور فرد معتاد را به‌مراتب بهتر از قبل كند.

براي دريافت مشاوره ترك اعتياد تلفني مي توانيد از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

سوالات متداول

آيا با يك بار مصرف كردن ترياك به آن اعتياد پيدا مي‌كنيم؟

مصرف مواد مخدر چه به صورت كوتاه مدت و چه به صورت بلند مدت تاثيرات مختلفي بر روان و جسم انسان مي‌گذارند، به طوريكه حتي با يك بار مصرف مواد تغييراتي در مغز و بدن انسان صورت مي‌گيرد. اين مسئله نشان دهنده آن هست كه حتي يك بار مصرف مواد مخدر مي‌تواند بر بدن و مغز انسان تاثير منفي بگذارد.

آيا مي‌توان پاسخ آزمايش ترياك را منفي كرد؟

بله راهكارهاي متعددي وجود دارد كه افراد به وسيله آن‌ها پاسخ تست اعتياد خود را منفي مي‌كنند. از اين روش‌ها مي‌توان به تعويض نمونه، جايگزين كردن دارو، رقيق كردن ادرار و غيره اشاره كرد. اما با اقدامات سختگيرانه ازمايشگاه ها اين روش ها نتيجه بخش نيست، پس اگر مجبور به آزمايش هستيد حتما براي ترك ترياك اقدام كنيد.

اگر پس از منفي بودن تست نيز همچنان به فرد مشكوك بوديم چه بايد بكنيم؟

اگر فكر مي‌كنيد كه فرد با استفاده از روش‌هايي تست اعتياد خود را منفي كرده، به يك روانشناس متخصص در زمينه اعتياد مراجعه نماييد تا شما را در اين زمينه راهنمايي كند.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: تست ترياك

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1401/6/27  ] [ ۰۸ ] [ newmiind ] [ ]

تست ترياك از مهم‌ترين و شايع‌تر ين تست‌هاي قبل ازدواج و استخدام در مراكز عمومي است. ترياك يكي از قديمي‌ترين و ارزان‌ترين مواد مخدري است كه عمدتاً توسط افراد مصرف مي‌شود. اصلي ترين ماده شيميايي كه در ترياك وجود دارد مورفين است و 11 تا 16 درصد ترياك را ماده مورفين تشكيل مي‌دهد. مصرف طولاني مدت اين ماده منجر به ايجاد مقاومت در بدن و در نتيجه اعتياد مي‌شود. از آنجايي كه مصرف ترياك در جامعه شيوع نسبتاً بالايي دارد، بسياري افراد براي انجام فعاليت‌هايي نظيير ازدواج، استخدام و… نياز به انجام تست عدم اعتياد دارند. اگر نياز به دانستن اطلاعات بيشتري در ارتباط با تست ترياك داريد، به شما پيشنهاد مي‌كنيم كه تا انتهاي اين مقاله همراه ما باشيد. در ادامه مقاله به بررسي كامل راه‌هاي ترك ترياك مي‌پردازيم. براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد انواع مواد اعتياد آور كليك كنيد.

 

 

منبع : تست ترياك

تست ترياك 

ماده اصلي ترياك مورفين است كه خاصيت تسكين دهي دارد. اين ماده در تمام آزمايش‌ها و تست‌هاي اعتياد قابل تشخيص است. به طور كلي آزمايش تشخيص اعتياد چه ماده ترياك باشد يا هر ماده ديگري بايد توسط يك پزشك يا متخصصين بهداشت روان انجام شود. در سال‌هاي اخير علاوه بر روش‌هاي سنتي تشخيص مواد، ارزيابي‌هاي رواني هم انجام مي‌شود. در نتيجه يك تشخيص كامل براي تست اعتياد كه مي‌تواند اعتياد به ترياك باشد يا ماده ديگر، توسط چندين متخصص از جمله پزشك، روان‌پزشك و يا روان‌شناس انجام مي‌شود. براي آشنايي با علائم اعتياد به ترياك كليك كنيد.

 

تفاوت تست ترياك با ساير تست‌هاي اعتياد

اولين نكته‌اي كه ممكن است به ذهن شما خطور كند اين است كه آيا تفاوتي بين تست ترياك و ساير مواد مخدر وجود دارد يا خير؟ در پاسخ بايد گفت به دليل وجود ميزان نسبتاً بالاي ماده مورفين در ترياك تمام آزمايش‌هايي كه براي تشخيص مورفين به كار مي‌روند قابليت تشخيص ترياك را هم دارند. در واقع تمام مواد هم خانواده ترياك مانند شيره، هرويين، كراك، مورفين و حتي كدئين را مي‌توان به يك صورت تشخيص داد. درحالي كه براي تشخيص ساير مواد مخدر مانند آمفتامين‌ها، شيشه، حشيش، گل و… آزمايشات متفاوتي نسبت به ترياك و مواد هم خانواده آن انجام مي‌شود. 

بيشتر بخوانيد : اعتياد چيست

 

انواع تست مصرف ترياك

قديمي‌ترين و شايع‌ترين روش‌هايي كه براي تست ترياك استفاده مي‌شود از راه آزمايش خون و ادرار است. همچنين جديدا روش‌هايي به وجود آمده كه نسبت به آزمايش خون و ادرار شيوع كمتري دارد اما در شرايط خاصي از اين روش‌ استفاده مي‌شود كه عبارت‌اند از آزمايش بزاق، عرق و آزمايش نمونه مو. با اين حال با توجه به اين كه پاسخ تست آزمايش خون و بزاق به دليل اينكه تنها پس از چند ساعت مصرف ترياك اعتبار دارند، معمولاً كمتر استفاده مي‌شوند.

از آنجايي كه اثر مصرف ترياك تا چند روز در ادرار باقي مي‌ماند معمول‌ترين تست تشخيص اعتياد، استفاده از نمونه ادرار است. مواد هم خانواده ترياك مانند هرويين، مورفين و متادون معمولا 2 تا 10 روز در ادرار قابل تشخص هستند. با اين حال دقت آزمايش هميشه به صورت 100 درصد صحيح نيست. دقيق ترين روش تست ترياك استفاده از نمونه مو است، اما با توجه به گران بودن اين تست، كمتر مورد استفاده قرار مي‌گيرد. براي آشنايي با ساير انواع تست اعتياد كليك كنيد.

بيشتر بخوانيد : ترك اعتياد در خانه

 

آيا مي‌توان نتيجه آزمايش اعتياد به ترياك را منفي كرد؟

باتوجه به نقش كليدي اعتياد در سلامت جسم و روان، شايد اولين فكري كه به ذهن بسياري از افراد معتاد خطور مي‌كند منفي كردن پاسخ تست اعتياد است. منفي كردن پاسخ تست ترياك و به طور كلي هر ماده مخدري به راحتي و سادگي قابل انجام نيست. يكي از شايع‌ترين روش‌هايي كه برخي افراد از آن استفاده مي‌كنند قطع مصرف ماده مخدر در يك دوره چند روزه است. همانطور كه گفته شد مواد هم خانواده ترياك به طور ميانگين 2 تا 10 روز در بدن باقي مي‌مانند.

با اين حال مهم‌ترين عاملي كه براي ماندگاري مواد در بدن وجود دارد، ميزان مصرف ماده ترياك است. به عنوان مثال ممكن است براي شخصي كه به صورت تفنني مصرف مي‌كند سه روز و براي شخصي كه ساليان سال اعتياد داشته اين عدد به 10 روز برسد. پس يكي از روش‌هاي منفي كردن پاسخ تست ترياك كه به راحتي هم امكان پذير نيست، عدم مصرف موقت ماده مخدر ترياك است.

 بهترين راه براي منفي كردن پاسخ تست اعتياد بيرون ريختن اين مواد از بدن است، اما همانطور كه مي‌دانيد انجام اين كار به سادگي و راحتي قابل انجام نيست. با اين‌حال روش‌هايي وجود دارد كه مي‌تواند در اين امر موثر واقع شوند كه مي‌توان به موارد زير اشاره كرد:

1. نوشيدن زياد آب و رقيق كردن نمونه آزمايش

2. مصرف داروهاي جايگزين مانند متادون و B2

3. ورزش كردن

4. تعويض نمونه آزمايش

5. تغيير PH نمونه ( به وسيله افزودن موادي مانند بزاق، مني، اشك، آبليمو، ناخن، خون و يا ساير مواردي كه PH خون را تغيير مي‌دهد)

بيشتر بخوانيد : بهترين و سريعترين روش ترك اعتياد

 

براي دريافت مشاوره ترك اعتياد تلفني مي توانيد از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

سوالات متداول

آيا با يك بار مصرف كردن ترياك به آن اعتياد پيدا مي‌كنيم؟

مصرف مواد مخدر چه به صورت كوتاه مدت و چه به صورت بلند مدت تاثيرات مختلفي بر روان و جسم انسان مي‌گذارند، به طوريكه حتي با يك بار مصرف مواد تغييراتي در مغز و بدن انسان صورت مي‌گيرد. اين مسئله نشان دهنده آن هست كه حتي يك بار مصرف مواد مخدر مي‌تواند بر بدن و مغز انسان تاثير منفي بگذارد.

آيا مي‌توان پاسخ آزمايش ترياك را منفي كرد؟

بله راهكارهاي متعددي وجود دارد كه افراد به وسيله آن‌ها پاسخ تست اعتياد خود را منفي مي‌كنند. از اين روش‌ها مي‌توان به تعويض نمونه، جايگزين كردن دارو، رقيق كردن ادرار و غيره اشاره كرد. اما با اقدامات سختگيرانه ازمايشگاه ها اين روش ها نتيجه بخش نيست، پس اگر مجبور به آزمايش هستيد حتما براي ترك ترياك اقدام كنيد.

اگر پس از منفي بودن تست نيز همچنان به فرد مشكوك بوديم چه بايد بكنيم؟

اگر فكر مي‌كنيد كه فرد با استفاده از روش‌هايي تست اعتياد خود را منفي كرده، به يك روانشناس متخصص در زمينه اعتياد مراجعه نماييد تا شما را در اين زمينه راهنمايي كند. براي دريافت مشاوره ترك اعتياد كليك كنيد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

 ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 09397993559

 

 

 

 

 

منبع : تست ترياك

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/7/6  ] [ ۰۷ ] [ newmiind ] [ ]

تست ترياك از مهم‌ترين و شايع‌ت ين تست‌هاي قبل ازدواج و استخدام در مراكز عمومي است. ترياك يكي از قديمي‌ترين و ارزان‌ترين مواد مخدري است كه عمدتاً توسط افراد مصرف مي‌شود. اصلي ترين ماده شيميايي كه در ترياك وجود دارد مورفين است و 11 تا 16 درصد ترياك را ماده مورفين تشكيل مي‌دهد. مصرف طولاني مدت اين ماده منجر به ايجاد مقاومت در بدن و در نتيجه اعتياد مي‌شود. از آنجايي كه مصرف ترياك در جامعه شيوع نسبتاً بالايي دارد، بسياري افراد براي انجام فعاليت‌هايي نظيير ازدواج، استخدام و… نياز به انجام تست عدم اعتياد دارند. اگر نياز به دانستن اطلاعات بيشتري در ارتباط با تست ترياك داريد، به شما پيشنهاد مي‌كنيم كه تا انتهاي اين مقاله همراه ما باشيد.

براي كسب اطلاعات بيشتر بر روي لينك زير كليك كنيد :

تست ترياك

راه هاي منفي شدن آزمايش اعتياد ترياك

 

مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو خدمات 

 

مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

 

مشاوره تلفني - مشاوره تلفني خانواده - مشاوره تلفني ازدواج - مشاوره تلفني خيانت - مشاوره تلفني كودك - مشاوره تلفني جنسي - مشاوره تلفني ترك اعتياد - مشاوره شغلي تلفني - مشاوره تلفني تحصيلي - مشاوره حضوري - مشاوره خانواده - مشاوره ازدواج - مشاوره خيانت - مشاوره كودك - مشاوره جنسي - مشاوره ترك اعتياد - مشاوره شغليمشاوره تحصيلي

از جمله مهمترين موضوعاتي كه شما بايد بر روي آن ها 

ترك ترياك - ترك متادون - ماده مخدر گل - ترك ترامادول - تربيت كودك - تست اعتياد - ترك اعتياد - درمان استرس - درمان اضطراب - درمان افسردگي - علائم افسردگي - روانشناسي كودك - ملاك انتخاب همسر 

 

 

 

 

تست ترياك 

ماده اصلي ترياك مورفين است كه خاصيت تسكين دهي دارد. اين ماده در تمام آزمايش‌ها و تست‌هاي اعتياد قابل تشخيص است. به طور كلي آزمايش تشخيص اعتياد چه ماده ترياك باشد يا هر ماده ديگري بايد توسط يك پزشك يا متخصصين بهداشت روان انجام شود. در سال‌هاي اخير علاوه بر روش‌هاي سنتي تشخيص مواد، ارزيابي‌هاي رواني هم انجام مي‌شود. در نتيجه يك تشخيص كامل براي تست اعتياد كه مي‌تواند اعتياد به ترياك باشد يا ماده ديگر، توسط چندين متخصص از جمله پزشك، روان‌پزشك و يا روان‌شناس انجام مي‌شود. براي آشنايي با علائم مصرف ترياك كليك كنيد.

 

تفاوت تست ترياك با ساير تست‌هاي اعتياد

اولين نكته‌اي كه ممكن است به ذهن شما خطور كند اين است كه آيا تفاوتي بين تست ترياك و ساير مواد مخدر وجود دارد يا خير؟ در پاسخ بايد گفت به دليل وجود ميزان نسبتاً بالاي ماده مورفين در ترياك تمام آزمايش‌هايي كه براي تشخيص مورفين به كار مي‌روند قابليت تشخيص ترياك را هم دارند. در واقع تمام مواد هم خانواده ترياك مانند شيره، هرويين، كراك، مورفين و حتي كدئين را مي‌توان به يك صورت تشخيص داد. درحالي كه براي تشخيص ساير مواد مخدر مانند آمفتامين‌ها، شيشه، حشيش، گل و… آزمايشات متفاوتي نسبت به ترياك و مواد هم خانواده آن انجام مي‌شود. 

 

انواع تست مصرف ترياك

قديمي‌ترين و شايع‌ترين روش‌هايي كه براي تست ترياك استفاده مي‌شود از راه آزمايش خون و ادرار است. همچنين جديدا روش‌هايي به وجود آمده كه نسبت به آزمايش خون و ادرار شيوع كمتري دارد اما در شرايط خاصي از اين روش‌ استفاده مي‌شود كه عبارت‌اند از آزمايش بزاق، عرق و آزمايش نمونه مو. با اين حال با توجه به اين كه پاسخ تست آزمايش خون و بزاق به دليل اينكه تنها پس از چند ساعت مصرف ترياك اعتبار دارند، معمولاً كمتر استفاده مي‌شوند.

از آنجايي كه اثر مصرف ترياك تا چند روز در ادرار باقي مي‌ماند معمول‌ترين تست تشخيص اعتياد، استفاده از نمونه ادرار است. مواد هم خانواده ترياك مانند هرويين، مورفين و متادون معمولا 2 تا 10 روز در ادرار قابل تشخص هستند. با اين حال دقت آزمايش هميشه به صورت 100 درصد صحيح نيست. دقيق ترين روش تست ترياك استفاده از نمونه مو است، اما با توجه به گران بودن اين تست، كمتر مورد استفاده قرار مي‌گيرد. براي آشنايي با ساير انواع تست اعتياد كليك كنيد.

 

آيا مي‌توان نتيجه آزمايش اعتياد به ترياك را منفي كرد؟

باتوجه به نقش كليدي اعتياد در سلامت جسم و روان، شايد اولين فكري كه به ذهن بسياري از افراد معتاد خطور مي‌كند منفي كردن پاسخ تست اعتياد است. منفي كردن پاسخ تست ترياك و به طور كلي هر ماده مخدري به راحتي و سادگي قابل انجام نيست. يكي از شايع‌ترين روش‌هايي كه برخي افراد از آن استفاده مي‌كنند قطع مصرف ماده مخدر در يك دوره چند روزه است. همانطور كه گفته شد مواد هم خانواده ترياك به طور ميانگين 2 تا 10 روز در بدن باقي مي‌مانند.

با اين حال مهم‌ترين عاملي كه براي ماندگاري مواد در بدن وجود دارد، ميزان مصرف ماده ترياك است. به عنوان مثال ممكن است براي شخصي كه به صورت تفنني مصرف مي‌كند سه روز و براي شخصي كه ساليان سال اعتياد داشته اين عدد به 10 روز برسد. پس يكي از روش‌هاي منفي كردن پاسخ تست ترياك كه به راحتي هم امكان پذير نيست، عدم مصرف موقت ماده مخدر ترياك است.

 بهترين راه براي منفي كردن پاسخ تست اعتياد بيرون ريختن اين مواد از بدن است، اما همانطور كه مي‌دانيد انجام اين كار به سادگي و راحتي قابل انجام نيست. با اين‌حال روش‌هايي وجود دارد كه مي‌تواند در اين امر موثر واقع شوند كه مي‌توان به موارد زير اشاره كرد:

1. نوشيدن زياد آب و رقيق كردن نمونه آزمايش

2. مصرف داروهاي جايگزين مانند متادون و B2

3. ورزش كردن

4. تعويض نمونه آزمايش

5. تغيير PH نمونه ( به وسيله افزودن موادي مانند بزاق، مني، اشك، آبليمو، ناخن، خون و يا ساير مواردي كه PH خون را تغيير مي‌دهد)

 

سوالات متداول

_آيا با يك بار مصرف كردن ترياك به آن اعتياد پيدا مي‌كنيم؟

مصرف مواد مخدر چه به صورت كوتاه مدت و چه به صورت بلند مدت تاثيرات مختلفي بر روان و جسم انسان مي‌گذارند، به طوريكه حتي با يك بار مصرف مواد تغييراتي در مغز و بدن انسان صورت مي‌گيرد. اين مسئله نشان دهنده آن هست كه حتي يك بار مصرف مواد مخدر مي‌تواند بر بدن و مغز انسان تاثير منفي بگذارد.

_ آيا مي‌توان پاسخ آزمايش ترياك را منفي كرد؟

بله راهكارهاي متعددي وجود دارد كه افراد به وسيله آن‌ها پاسخ تست اعتياد خود را منفي مي‌كنند. از اين روش‌ها مي‌توان به تعويض نمونه، جايگزين كردن دارو، رقيق كردن ادرار و غيره اشاره كرد. اما با اقدامات سختگيرانه ازمايشگاه ها اين روش ها نتيجه بخش نيست، پس اگر مجبور به آزمايش هستيد حتما براي ترك ترياك اقدام كنيد.

_اگر پس از منفي بودن تست نيز همچنان به فرد مشكوك بوديم چه بايد بكنيم؟

اگر فكر مي‌كنيد كه فرد با استفاده از روش‌هايي تست اعتياد خود را منفي كرده، به يك روانشناس متخصص در زمينه اعتياد مراجعه نماييد تا شما را در اين زمينه راهنمايي كند. براي دريافت مشاوره ترك اعتياد كليك كنيد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد مي توانيد از طريق شماره _ با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

منبع : تست ترياك

امتیاز:
بازدید: 27
برچسب:
:
[ 1399/7/19  ] [ ۰۹ ] [ newmiind ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : 0
    دیروز : 0
    افراد آنلاین : 7
    همه : 0
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب